Pēc "Līgavaiņa" nemirstība garantēta

Kurš gan nezina to, ka Kombuļu Inese ir visur? Tas vairs neizraisa izbrīnu, ja pamanāt viņu pie blakus galdiņa. Noteikti zināt arī to, ka brīvība pazūd kādā rītā tāpat kā Raimonda Paula miljoni no bankas konta. Bet ko jūs teiktu, ja jūsu kāzas vadītu Lauris Reiniks, mācītāja vietā būtu Māris Grigalis, un kāds tās komentētu tāpat kā hokeja spēles? Izskatās, ka Līgavainim draud tieši šādas kāzas...

Kad vīrietis visu laiku atrunājas, ka viņi nevar precēties, jo nav naudas, sieviete var izdomāt dažādus plānus, lai sasniegtu savu mērķi. Piemēram, pieteikt abus šovam "Aklās kāzas". Vai vēl atceraties tādu šovu? Mīlestības dēļ Līgavainis piekrīt piedalīties, bet ne jau viss notiek tik vienkārši. Ko darīt tad, kad saproti, ka cita ir labāka? Ļauties mīlestībai no pirmā acu skatiena vai palikt pie pārbaudītām vērtībām?

Vienā vārdā, raksturojot izrādi "Līgavainis", varu vien teikt - IZCILI!!! Viegli saprotama, humoristiska, profesionāla un pārsteidzoša. Lieliski sasaistītas aktuālas tēmas un tekstā iesaistīti dažādi smieklīgi un visiem zināmi notikumi, piemēram, visur esošā Kombuļu Inese, Raimonds Pauls un Krājbanka, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, Lauris Reiniks kā šova vadītājs u.c. Žetons lugas autoram Uģim Segliņam - smējos, vēderu turēdama. Un Dzelzītim žetons par aktierspēli - patīkami pārsteidza. Esmu sajūsmā!

Pēc izrādes noskatīšanās sapratu, ka biju daudz zaudējusi, līdz šim neredzot šo lielisko Izrāžu apvienības "Panna" piedāvāto un Jura Rijnieka iestudēto izrādi "Līgavainis". Lai gan gandrīz visu izrādes laiku skatītāji tiek smīdināti, tomēr pēc izrādes rodas vēlme pārdomāt, ko kāzas un kopdzīve nozīmē katram no mums...
Un es nonācu pie vēl viena secinājuma. - Ja smiekli paildzina mūžu, tad pēc šīs izrādes noskatīšanās esmu kļuvusi nemirstīga!

Komentāri